Tagged: 

Viewing 10 posts - 11 through 20 (of 25 total)
  • Author
    Posts
  • #264335
    Omar
    Participant

    Hi Vincent,

    Thanks for contacting Leap13 support!

    I’m not sure if I totally got what you’re referring to, so could you please elaborate more so I can provide help?

    Regards,
    Omar

    #265308
    bartekk
    Participant

    Hi!

    Please help me solve the problem with black dotted outline border on focus. How can I delete it? SCREENSHOT

    Thank you in advance for your help. Have a nice day 🙂

    #268535
    Omar
    Participant

    Hi Bartekk,

    Thanks for contacting Leap13 support!

    I would be so glad to check things further from your end, so please open a ticket on our support system from here.

    Thanks,
    Omar

    #377545
    Alison
    Participant

    Hi – I currently use your Premium Progress Bar, particularly the ‘circle’ display. I have four separate columns with four circle progress bars and a color assigned to each, but for two of the circle bars, it doesn’t show any show progress (e.g. the color piece of the bar doesn’t show the color). For some odd reason, when I enter a particular number (e.g. a random number I don’t want to use), it’ll show the color piece, but then randomly doesn’t show color again. I am using the most updated version of the plug-in. Please help. Thanks.

    #377555
    Omar
    Participant

    Hi Alison,

    Hope you’re doing well today 🙂

    Well, I would be so glad to check things further from your end, so could you please share a link where I can find the issue so I can see what is actually going there?

    Regards,

    Omar

    #377622
    Alison
    Participant

    Hi Omar,

    I hope you are donig well also! For some reason, it would not let me reply to the thread earlier, but it looks like this is going through.

    Here is the link: https://www.trapollo.com/

    • This reply was modified 2 years, 1 month ago by Alison.
    #377624
    Alison
    Participant

    Hi Omar,

    I hope you are doing well also! Please see the above reply for the link.

    #377667
    Alison
    Participant

    Hi Omar – I apologize. Had to do a quick fix in production in the meantime. Please refer to our staging link to see the issue in an environment: https://www.staging.trapollo.com/

    #377907
    Omar
    Participant

    Hi Alison,

    Hope you’re having a great day 🙂

    I have checked the attached link and I can see the issue, but I’m not sure what can cause such things, so I would be so glad to check things further from your end, so please open a ticket on our support system from here.

    Thanks,

    Omar

    #389276
    Gracie Vaughn
    Participant

    Thank you very much for your thoughtfulness; we really appreciate it.

    magento 2 migration service

Viewing 10 posts - 11 through 20 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.